Vår Legotillverkningsfabrik

Vår Legotillverkningsfabrik

Fabriken

Bonaj har en modern och ändamålsenlig maskinpark för såväl stål som plastproduktion. Förutom en stor legokapacitet finns också en avdelning med verktygsmaskiner där vi servar och underhåller våra produktionsmaskiner, formsprutningsverktyg samt klipp- och präglingsverktyg.

Vi arbetar aktivt med att effektivisera våra kunders produktionslinjer.

  • Plastavdelningen består bl.a. av 14 formsprutor som kan spruta upp till 700 gram och har en låskraft på max 300 ton. Vi har en tvåkomponents formspruta som gör att vi kan tillverka detaljer i två olika plastmaterial.
  • Pressavdelningen har en 80 tons fyrpelarpress med rikt- och matarverk samt två 16 tons exenderpressar för manuell betjäning.
  • Företaget har stor lagerkapacitet för att kunna arbeta så ekonomiskt som möjligt. Därmed kan vi erbjuda kunden att ha sitt färdiglager hos oss.
  • Företaget har även maskiner för polering av rostfritt material samt ultraljudssvetsning för enkel och effektiv sammansättning.
fabriken-affarside

Affärsidé

Bonaj skall genom vårt breda och djupa kunnande inom plast och stålindustrin tillverka och utveckla produkter till nya och befintliga kunder.

Med hjälp av miljösystemet ISO 14001 och kvalitetssystemet ISO 9001 skall tillverkningen vara miljöanpassad, hålla hög kvalitet och öka kvalitets och miljömedvetandet hos våra medarbetare, kunder och leverantörer så användningen av plast och rostfritt stål blir effektivare med mindre spillprodukter.

Robotarmar längs löpande band
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue