Om Oss

Om Oss

Bonaj

Om oss

Vi är ett företag inom plast och stålindustrin som från råvaror (rostfritt bandmaterial samt plastgranulat) tillverkar färdiga produkter. Vi jobbar med hela kedjan från idé till distribution.

Bonaj har en stor legoproduktion till kända företag som tillverkar hushållsprodukter och trädgårdsredskap. Till byggindustrin, exempelvis till företag som Pluggit, tillverkas ventilationsdetaljer i plast som går på export till hela Europa.

VI äger och tillverkar egna produkter inom hushåll som t.ex. vitlökspressar, smörspadar, osthyvlar, stekspadar och kökstänger.

Företaget grundades 1991 i Eskilstuna av Jan Rydén och Bo Wikström, idag drivs företaget av andra och tredje generationen. När vi startade sysslade vi med formsprutning av hushållsprodukter och trädgårdsredskap. Idag, många år senare, har vi vuxit och breddat vår produktion. Vi tillverkar fortfarande trädgårds och hushållsredskap men tillverkar även produkter till byggindustrin som har kunder i hela Europa. Vi har i flera omgångar byggt ut vårt lager för att kunna erbjuda våra kunder en effektivare distribution. Med färre mellanhänder bidrar vi till en bättre miljö.

Vi strävar efter långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vet av erfarenhet att tidigt och nära samarbete leder till effektivare tillverkning och produktivitet.

Om oss Bonaj AB fabrik

Processen

1

Idé

2

Ta fram ritningar

3

Prototyp

4

Tillverkning
av verktyg

5

Formsprutning
och stansning

6

Montering
paketering

7

Lagerhållning

8

Distribution

1

Idé

2

Ta fram ritningar

3

Prototyp
Formsprutning
och stansning

4

5

Lagerhållning

6

Montering
paketering

7

Lagerhållning

8

Distribution
fabriken-affarside

Affärsidé

Bonaj skall genom vårt breda och djupa kunnande inom plast och stålindustrin tillverka och utveckla produkter till nya och befintliga kunder.

Med hjälp av miljösystemet ISO 14001 och kvalitetssystemet ISO 9001 skall tillverkningen vara miljöanpassad, hålla hög kvalitet och öka kvalitets och miljömedvetandet hos våra medarbetare, kunder och leverantörer så användningen av plast och rostfritt stål blir effektivare med mindre spillprodukter.

Nytt Hos Bonaj

Nya Maskiner

För att våran produktion ska fungera så bra som möjligt ser vi hela tiden till att uppdatera oss och köpa in nya maskiner som vi behöver. Nu senast har vi köpt in två stycken Avery Dennison fästmaskiner för nylontrådar, för att fästa produkter i dess förpackningar.

Vid årsskiftet fick vi hem våran nya två-komponents formspruta. Denna gör det möjligt att tillverka detaljer bestående av två plastmaterial.

Vi Har Byggt Ut!

I början av 2015 så stod vårt nya lager och vårt brandskyddade verktygsrum klara. Lagret rymmer 1280m3 och verktygsrummet har 150 pallplatser.

Robotarmar längs löpande band
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue